Våre pågående engasjement og prosjekter

Verket Scene AS
VS Facebook konsert.jpg

BarrusX er en av tre stolte eiere og drivere av Verket Scene i Moss. Her arrangeres flotte konserter med opp til 700 i publikum. Her opptrer noen av Norges beste artister, og lokalene er også ideelle for næringslivet til andre arrangement.

Ta gjerne kontakt hvis dere trenger et lokale for et større arrangement, enten det er egen bedrift, jubileum eller annet. Verket Scene kan tilby komplette løsninger med lys. lyd, bilde og kan strømme konferansen live.

  • Facebook
  • Instagram
Underverket AS
Gourmet lunsj

Under Verket Scene er klargjøringen av Underverket AS til en svært spennende møteplass i full gang. I planleggingen har vi snakket med gutta som jobbet på sveiseverkstedet i over 40 år, og vi skal gjenskape noe av stemningen i de gamle lokalene med gjenstander vi har fått plukke fra tidligere tiders drift.

 

Møteplassen vil ha form av en gastrobar, med plass til 150 gjester inne og 50-100 ute på elevplassen om sommeren. Det er også tegnet inn et chambre separe hvor bedrifter og grupper kan ha en annerledes møteplass med bevertning og ønskelig.

 

Vi håper å åpne 1 september, men følg arbeidet på Instagram og TikTok.

  • Facebook
  • Instagram
Vannsportfestivalen 2021
vannsportfestivalen Wakeboard.jpg

Sammen med eventbyrået 6 sans har vi dannet Vannsportfestivalen AS og skal videreføre planene som ble lagt for jubileumsåret 2021 for Moss by. Vårt mål er å utvikle Vannsportfestivalen til landets råeste vannsportfestival, og bli et årlig arrangement som hvert år skal videreutvikles og bli mer og mer attraktivt for deltakere og publikum. Næringslivet skal også finne sin plass i Vannsportfestivalen og få anledning både til nettverksbygging, profilering og ikke minst ha mye gøy. I 2021 vil arrangementet finne sted i slutten av august, men i fremtiden er planene å holde arrangementet uka etter skolene tar ferie i juni.

  • Facebook
  • Instagram
Moss Klatrepark
E9473EF7-004B-45BD-8F4A-71F251D4728E.hei

Opplevelser i Moss og Follo Aktiv startet planleggingen av en klatrepark i Nesparken allerede i 2017. Etter at BarrusX overtok planene i november i fjor har man revitalisert planene og jobber nå etter en fremdriftsplan mot åpning våren 2022. 

De tidligere planene med et startpunkt og opplæringsløype ved Rundhuset gjelder fortsatt, og herfra føres løypene med ulik vanskelighetsgrad over til Furututen og Tollerudtangen. Det flotte med et slikt anlegg er at det virkelig fenger barn og voksne i alle aldre, og at anlegget nesten ikke synes i terrenget. Forhåpentligvis er barnelatter det eneste som røper hvor løypa tar veien.

I tillegg til planprosessene i terrenget vurderer også ulike finansieringsmodeller.

DMC Oslofjorden Opplevelser
Reiseapplikasjoner

Oslofjorden Opplevelser AS er et selskap som skal tilby en nettbasert bestillingsløsning hvor tilreisende og andre kan bestille sin opplevelse i vår region på en plass. Velg tidsrom, hotell og gjerne opplevelser og alt er reservert.

 

På denne siden kan man også kjøpe adgangskort til Klatreparken eller billetter til Vannsportfestivalen. Andre arrangører kan også legge inn sitt arrangement her for enkel administrasjon.