top of page

Om oss

Selskapets navn; BarrusX har sin opprinnelse gjennom at selskapet ble stiftet på Verket i Moss, i de gamle fabrikklokalene til Petersson. Petersons velkjente logo var en elefant som symboliserte klokskap, styrke og utholdenhet.

Barrus X er stiftet av en gruppe mennesker med veldig forskjellig bakgrunn, og det er definitivt noe av styrken vår. Vi er åpne for alle spennende utviklingsprosjekt, så bare ta kontakt hvis dere vil dele noen spennende ideer.

Profilbilde Robin.jpg
Robin Kamark
Styrets leder og aksjonær

Robin er tidligere Chief Executive Officer, Airline Equity Partners for flyselskapet Etihad,

Robin har svært god erfaring fra toppstillinger i næringslivet, og har hatt stillinger som bl.a Konserndirektør i Storebrand, og kommersiell direktør i SAS.

Robin er bosatt i Moss og vil engasjere seg i utviklingsprosjekter i byen og regionen.

Profil%20Morten_edited.jpg
Morten Torp
Styremedlem og aksjonær

Morten har hatt sentrale roller i norsk reiselivsnæring som salgssjef for SAS hotellene i Nord Norge, salgs og Markedssjef for SAS North Cape Hotels, Kjedeleder for reisebyråkjeden Berg- Hansen Reisebureau, Salgsdirektør for SAS Airline Norge, Salgs og Markedsdirektør for Troms Fylkes Dampskibsselskap – Hurtigruten, Country Manager for DFDS Seaways, CEO for SAS og Reitan eide selskapet Gonow, og Salgs og Markedsdirektør for Avis Budget Group.

Morten har drevet sitt eget rådgivnings selskap for reiselivsnæringen siden 2006.

Ved siden av å ha jobbet med utviklingen av nordlys og vinterturisme i Nord Norge, har Morten vært engasjert i oppbygging av turoperatør virksomhet, opplevelses produkter, trening i salgsledelse og distribusjon.

Morten bor i Kambo.

profil%20rune_edited.jpg
Rune Hekkelstrand
Styremedlem og aksjonær

Rune Hekkelstrand er en norsk skuespiller og programleder.Han har vært engasjert ved bl.a Nationaltheatret, Den Nationale Scene, Riksteatret, Teatret Vårt, Agder teater og Hedmark Teater.

I dag er Rune kreativ rådgiver i eventbyrået Gyro.

Han er også grunder og driver av Camp Soon hvor han bl.a leier ut kajakker.

 

Rune er bosatt i Son.

profil%20helene_edited.jpg
Helene Thorkildsen Grøndahl
Styremedlem og aksjonær

Helene  er til daglig leder i Pepperstadmarka barnehage i Vestby. Hun er best kjent for sitt engasjement for Mosse-idretten og spesielt Moss fotballklubb hvor hun, sammen med sin bror har engasjert seg sterkt og fått mye anerkjennelse.

Hun eier også sammen med sin bror Thomas familieselskapet Granum AS. Thomas er også inne som aksjonær i selskapet.

Helene bor i Moss.

Profil%20h%C3%A5kon_edited.jpg
Håkon Sæther
 Styremedlem og aksjonær

Håkon er et kjent ansikt i Moss. Han er er utdannet lærer, nå regissør og kulturarbeider. 

I 2001 grunnla Håkon Sæther ungdomsteatergruppa A.P.P.L.A.U.S. i regi av Kulturskolen Moss/Rygge/Våler og instruerte selv de første fem musikalene som gruppa satte opp (Beatles i 2001, Hair i 2002, Fame i 2003, Grease i 2004 og West Side Story i 2005). Fra 2005 ble han tilknyttet Kulturskolen Moss/Rygge/Våler på heltid. Han stiftet Nonstopfestivalen, byens internasjonale teaterfestival som har blitt arrangert årlig siden da. Han var også regissør for Teaterkråkene noen år, og regisserte jubileumsforestillingen A.P.P.L.A.U.S. Highlights i 2010. Fra 2010 tok han initiativet til og organiserte Christian Frederik-dagene, som arrangeres 14 dager fra ca. 10-24 august hvert år.

 

Fikk Mossianaprisen i 2009, Moss kommunes kulturpris i 2012 og Nonstop-festivalens ærespris i 2013.

bottom of page